iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бъркат българския Роналдо с крадец, оставят го по боксерки и белезници

Гол-голеничък, по боксерки и белезници, е давал обяснение пред охранители на хипермаркет в Благоевград, че не е крадец, младежкият национал и футболист на Миньор (Перник) Даниел Златков. Преди време талантливият младок, оприличаван като двойник на Кристиано Роналдо, загазил яко, докато пазарувал в родния си град. Случката се е разиграла на откриването на „Кауфланд", уточни пред Cup.bg Златков.
 
Докато се редял на опашката да плати покупките си, охранителите на обекта награбили футболисти и го оковали с белезници.
 
"Като всички клиенти и аз се бях наредил на опашката в магазина, за да заплатя покупките. Точно преди да изляза, при мен дойдоха трима охранители, а след няколко минути пристигнаха и двама полицаи, единият от които цивилен. Поставиха ми белезници и ме заведоха в офиса на магазина. Не знаех какво се случва, бях шокиран", разказа за инцидента Златков.
 
"Започнаха да ме претърсват и ме накараха да се съблека. Останах по боксерки. Казах им, че са се объркали, че нищо не съм откраднал. Попитаха ме защо имам немалко пари в мен, отговорих, че същия ден бях взел заплата. А ти отвърнаха, че съм им изглеждал много подозрително".
 
"Накрая ми се извиниха, но това не бе достатъчно, за да бъде заличен срама, който изживях, докато ми слагаха белезниците пред толкова много хора", добави Златков./НовСпорт

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.