iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ЦСКА взе Румен Трифонов?

ЦСКА взе Румен Трифонов?

ЦСКА е на път да направи трансфер в последния момент преди заминаването на Анталия. Днес „червените" са се договорили с колегите си от Миньор за правата на Румен Трифонов, съобщава "Гонг".
 
Футболистът, който е юноша на ЦСКА, е крайно вероятно да пътува още утре с отбора за Турция. Хора от щаба на Миньор потвърдиха новината, че двата клуба са си стиснали ръцете и остава само самият футболист да склони на условията, които ще му предложат на „Българска армия".
 
Румен Трифонов вкара два гола на ЦСКА при гостуването на Миньор в София, като именно след този мач започнаха катаклизмите в „червения" клуб.
 
Към футболиста имаше интерес и от Локомотив София, но явно в последния момент шефовете на ЦСКА са отправили по-изгодна оферта и „жълто-черните" от Миньор са я приели.
 
С този трансфер Йоан Андоне ще има вариативност и на последния пост, който бе проблемен. Това е позицията на ляв халф-бек, на който в момента разполага само с Костадин Стоянов и младия Кристиян Велинов. Вероятно с привличането на Трифонов селекцията върви към приключване.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.