iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Винетки ще се продават и по интернет

Винетки ще се продават и по интернет

Консорциумът "Разпространение на винетни стикери" започва и електронната им продажба през тази година, съобщи обслужващата го PRoPR агенция. На интернет страницата www.vinetka.com могат да се закупят месечни, седмични и годишни винетки за леки и тежкотоварни автомобили. Eлектронният магазин е създаден с договор за разпространение с фирмата "СимРа Консултинг Истърн Юръп" ЕООД.
 
Плащането при онлайн покупка ще се извършва по банков път и с дебитна или кредитна карта.
 
Доставката на стикерите, поръчани на сайта, се извършва от куриерска фирма до посочения от клиента адрес. При поръчка на територията на София срокът е един работен ден, а за страната - три работни дни.
 
Шофьорите могат да се снабдяват с винетки и от пунктовете на дистрибуторите на РВС - "Петрол", "Лукойл", OMV, "Еко България", "Литекс", ШЕЛ, "Ромпетрол", от офисите на "Деспред" и СИБанк, както и от всички магазини за хранителни стоки от веригата "Пикадили". Към тях вече са добавени веригата за плащания на комунални сметки EasyPay, магазините на Office1Superstore, МиБМ Експрес, офисите на СОМАТ, ТИР АД, Евротрейд, застрахователни брокери - "Брокер Инс" и "Хирон", и отделни вериги и магазини за резервни части.
 
В момента 1248 пункта са заредени и продават винетки, а до края на седмицата ще бъдат заредени още около 200, съобщават още от консорциума, в който влизат СИБанк и "Вип секюрити". Заради непостигната договореност с "Български пощи" те няма да разпространяват в пощенските станции. Консорциумът ще сключи индивидуални договори с локални разпространители като местния магазин за хранитени стоки или бензиностанция и др., така че във всеки град да има разпространителски пункт.
 
Списъкът на всички пунктове за продажба е публикуван и се актуализира на сайта на консорциума www.rvs.bg.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.