iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Волейболистите се готвят за среща

Волейболистите от Миньор - Перник ще изиграят поредния си мач от първенството във висшата лига при мъжете. Жълто - черните ще се изправят срещу състава на Габрово.
 
От началото на пролетния дял на първенството Миньор претърпя две загуби от двете единствени срещи по програма. Първият неуспех на бе перничани от състава на Калиакра - Каварна, седмица по - късно бяха победени от УНСС. Така жълто - черните се нареждат на шеста предпоследна позиция в таблицата във временното класиране с актив от 10 точки. След тях са волейболистите на „Дунав"- Русе с общ сбор от седем точки. Водач след третия изигран кръг на първенството във висшата лига до този момент е отбора на „Калиакра" - Каварна. Мачът на перничани ще започне от 17 часа и 30 минути в Габрово на 29 януари утре. Останалите срещи са УНСС и Калиакра- Каварна и Дунав - Виктория Волей - Пловдив, те ще се играят на 30 януари.
 
Преди редовния мач утре перничани изиграха контролна среща с брезнишкия „Чорни". Приятелският мач е завършил с равенство 2:2. До този момент Чорни 98 е водач в таблицата в А национална волейболна лига. Брезничани са с общ сбор от 10 точки./Кракра
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.