iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


С SMS-и определят наградата на публиката в СУРВА 2010, един гласувал отива във Венеция

По време на XIX Международен фестивал на маскарадните игри Сурва -2010, 29 - 31 януари в Перник, чрез гласуване с SMS ще бъде определена "Награда на публиката" за най - добре представила се сурвакарска (кукерска) група.
 
Краткият номер 1716 за абонати на М Тел , Глобул и Виваком. ще бъде активиран в 10ч. на 29 януари. Цената на един SMS е 1,20 лв.
 
 
За да гласувате ще трябва да изпратите SMS на кратък номер 1716 до всички мобилни оператори като в текста на самия SMS трябва да се изпише поредния номер на групата, която е предпочитана.
 
Пример: Ако желаете да гласувате за Сурвакарска група "Славейче" , които са с пореден номер 10 , трябва да изпратите SMS с текст 10 на номер 1716. Списъкът с номерата на 103-те групи, подредени по азбучен ред, е обявен в сайта на фестивала: http://www.surva.org/, разпространява се и от Културно-информационния център. Те ще бъдат обявявани и по време на дефилетата.
 
Няма ограничения на броя изпратени SMS -и от един мобилен номер в полза на дадена група фаворит. Всеки валиден SMS се брои за един глас, а повече изпратени SMS-и увеличават шансовете на вашия избраник за спечелване на наградата. За всеки изпратен SMS ще получавате отговор, потвърждаващ успешното гласуване.
 
 
Един от участниците в SMS -кампанията ще спечели пътуване за карнавала във Венеция. Ще бъдат раздадени три мобилни апарата и шест комплекта сурвакарски сувенири.
 
За първи път SMS-гласуване беше организирано миналата година по време на 18-ия Международен фестивал на маскарадните игри "Сурва 2009".
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.