iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


1:1 в днешната контрола с Локомотив Пловдив

При 1:1 приключи днешната контрола между отборите на Миньор Перник и Локомотив Пловдив.
 
Срещата се игра на стадиона в с. Мурсалево пред около 300 зрители. Въпреки провокациите в дните преди мача, до сблъсък между феновете не се стигна, благодарение и на солидната охрана, която беше подсигурена.
 
Мачът започна с по-добра игра за перничани и още в 18-ата минута обичайният заподозрян - Горан Янкович се възползва от грешка в защитата на пловдивчани и откри резултата. Миньор беше по-добрият отбор през първото време, но не успя да удвои преднината си. През втората част, треньорът Тони Велков направи 5 смени в състава като пусна в игра Стоянов, Ашимов, Симеонов и нападателното дуо - Руменов и Константин Хазуров.
 
Въпреки смените, Локомотив изравни в 68-ата минута с гол на Ангел Йошев, вкарал за крайното 1:1.
 
След края на срещата, мажоритарният собственик на Миньор - Никифор Вангелов, заяви че е доволен от представянето на „чуковете" както днес, така и през цялата първа част от подготовката.
 
На същото мнение бе и изпълнителният директор Пламен Атанасов, който заяви, че се е получил един добър мач, въпреки умората в отбора от интензивния тренировъчен процес. Атанасов допълни, че е доволен от цялостната подготовка, въпреки че на перничани се наложи да сменят 3 града, за да тренират ползотворно, поради тежките метеорологични условия.
 
На 3-ти Февруари, Сряда е планувана да се състои и последната среща на Миньор, преди отбора да отлети за Анталия. Ако времето не изненада футболния клуб, Миньор ще излезе за спаринг с Локо София, отново в с. Мурсалево от 13:00.
 
-
МИНЬОР - ЛОКО (ПД) 1:1
(1:0) Янкович 18'
(1:1) Йошев 68'
 
МИНЬОР: Чворович; Ю. Иванов, Златков (46' Стоянов), Олегов, Мутафов (69' Ашимов); Витанов, Цветков (69' Симеонов); Павлов, Петров, Янкович (46' Руменов); А. Николов (46' К. Хазуров);
 
ЛОКО ПД: Ставрев; Мечечиев (69' Сечков), Кюмюрджиев (61' Гаджалов), Георгиев (61' Каран), Бенжелюн (46' Радев); Кики (67' Абушев), Даксон, Чипев, Кр. Трифонов (46' Семлер); Пума, Дембеле (69' Марчев);
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.