iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Местните решават дали Атака ще има кандидат за кмет на Ковачевци

Местните решават дали Атака ще има кандидат за кмет на Ковачевци

Структурата на партия Атака в Ковачевци ще реши дали да издига кандидат за кмет на общината на насрочения за 17 април частичен избор.
 
Това обяви на пресконференция областният координатор на Атака в Перник доц. д-р Румен Ваташки. По думите му от волята на членовете на партията в общината, които са около 20 човека, зависи изцяло дали ще имат свой кандидат за кмет. Сигурно е само, че няма да подкрепят кандидат, издигнат от БСП и ДПС.
 
Мнението на Ваташки  е "Атака" да издигне свой кандидат и той се ангажира да работи за това, ако се стигне до такова решение.
 
Въпреки очевидния дефицит на кадри в малката община, вече имало самопредложили се хора. Бивш военен водил разговори с Ваташки, като преди това се предлагал и за кандидат на ВМРО.
 
Според лидера на Атака в Перник Ковачевци е измислена община и поддържа администрация, която реално няма достатъчно хора, за които да работи. Ваташки смята, че подобни общини трябва да бъдат закрити.
 
 
Ваташки обяви още, че общинският председател Росен Федосов става зам. и предлага за лидерското място Веселин Николов от село Лобош.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.