iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Румен Трифонов няма да ни липсва!, категоричен е Тони Велков

Перник за хората и събитията Румен Трифонов Миньор

Вчера, в Прес клуб България, старши треньора на ПФК Миньор даде прес конференция преди старта на пролетния сезон. Убеден съм, че Миньор ще покаже онова, което всички очакват. Това заяви на пресконференция старши треньорът пернишкия клуб Антон Велков. Той изрази своето задоволство от проведената зимна подготовка и очаква перничани да се представят още по-добре през пролетта.
 
„В Анталия имахме няколко силни игри, но те не бяха много. Все пак, това което трябваше да свършим, го свършихме. ", заяви Велков.
 
„Селекцията вече е приключила и е безпредметно вече да се взимат хора. Колкото до нападението - Миньор не изглеждаше добре, когато не можеше да отбележи. И затова бяха привлечени хора, които да помогнат в тази зона. Искам да използвам Митко Илиев по най-добрия начин. Румен Трифонов няма да ни липсва. Това е последният път, когато го казвам.", категоричен беше старши треньорът.
 
Велков каза, че началото на полусезона е особено важно и Миньор трябва да се стреми да постигне няколко добри резултата. „Това, което е нужно сега на Миньор, е да започне първенството, да постигне няколко добри резултата. Разбира се, това, което вложихме миналия сезон, не е достатъчно. Смятам, че направихме обаче голяма стъпка", завърши Велков.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.