iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Треньорът на Пирин иска победа срещу Миньор ПК

Пирин се надява на победа и резултатен мач срещу Миньор в първия мач между двата тима от подновяването на първенството в А група. Това сподели наставникът на „орлетата” Стефан Грозданов на пресконференция в Благоевград.
Старши треньор сподели, че трудно двата отбора ще успеят да се изненадат с нещо. Той изрази задоволството си от факта, че всичките му играчи са здрави за началото на пролетния дял.
„Като първи мач от втория полусезон, го чакаме с нетърпение. Подготовката в българския шампионат е много голяма. Липсата на истински мачове се отразява на отборите. Така че и ние чакаме с нетърпение началото на първенството, за да покажем истинското лице на отбора”, заяви за Дарик Грозданов.„Знаем подробности около състоянието на Миньор – с какви футболисти разполага, за начина, по който тимът играе. И от Перник знаят за нас, разбира се. Наблюдаваха ни в Анталия и тук в последната среща. Не виждам с какво можем да се изненадаме, освен с някои индивидуални способности, които биха проявили футболисти и от двата отбора”, продължи наставникът на Пирин.
„Момчетата в последно време работят много добре, вижда се, че започват да се настройват и концентрират за началото на първенство. Надявам се да направим резултатен за нас мач срещу Миньор”, добави той в ефира на "Дарик"

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.