iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Иво Чифлички записа школо за полит-лидери

Иво Чифлички е единственият перничанин във випуск 2010г.
 
Новият лидер на МНДСВ Иво Чифлички е част от Випуск 2010г. на Българското училище за политика. То е създадено през 2001 г. с мисията да развие общност от млади политически и граждански лидери в България. Основано е от Дими Паница и фондация „Свободна и демократична България," Политическата академия за Централна и Югоизточна Европа, Нов български университет (НБУ) и Фондация Отворено общество.
 
Има статут на Център за продължаващо обучение към НБУ.  От 2001 г. досега, повече от 300 български и 100 чуждестранни народни представители, лидери на политически партии, висши правителствени служители и лидери на граждански организации са участвали в двете основни обучителни програми на училището.
 
Българското училище за политика работи с активна национална мрежа от завършилите програмите на училището. В сътрудничество с Клуба на завършилите, училището организира публични дискусии, конференции и дебати по важни политически, социални и икономически проблеми.
 
Випуск 2009г. имаше по-солидно присъствие на пернишки политици. Три дами от Перник завършиха неговата национална програма  - общинската съветничка Галина Асенова, Ина Тодорова от Областната администрация и бивш кмет на Радомир, както и Боряна Методиева - областен лидер на ДПС.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.