iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


БСП спечели волейболен турнир за 3-ти Март

За втора поредна година "Патриотично обединение - Нова левица" организира волейболен турнир за Националния празник
 
Днес в спортна зала "Кракра" се проведе волейболен турнир посветен на 3-ти Март. На поканата на организаторите от "Патриотично обединение" откликнаха ГЕРБ, БСП, СДС и Младежкият съвет.
 
"Идеята ни беше да покажем, че спортът може да бъде обединител за представители на гражданското общество и различните политически сили в Перник в навечерието на националния празник", съобщи за iPernik.com ръководителят на гражданско сдружение "Патриотично обединение - Нова левица" Милан Миланов.
 
Неговият състав се класира четвърти след успорван мач с отбора на ГЕРБ за бронзовите медали. В състава на партията на Бойко Борисов участие взе и зам. областният управител Радослав Йорданов. За СДС пък игра ръководителят на местната организация Бойко Бойков и известният пернишки бизнесмен Петър Басмаджиев.
 
Петте отбора бяха разделени в две групи като на финал се класираха миналогодишните победители от Младежкия съвет и състава на социалистите. И в двата отбора личаха имена на млади надежди на местния волейбол от отборите на "Миньор" и "Чорни" Брезник.
 
В крайна сметка хората на Ненко Темелков надделяха в успорвания мач за Купата.
 
Като цяло турнирът премина в добър спортсменски тон и създаде ведро настоение в играчи и публика, така както съответства на неговата предпразнична кауза.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.