iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Димитър Колев бори дупките по пътя Перник - София

Пернишкият депутат се захваща с каузата.
 
Пернишкият народен представител Димитър Колев се е ангажирал да нищи проблема с дупките по пътя Перник-София, съобщиха от РЗС Перник.
 
Първото, което ще направи депутатът е да зададе актуален въпрос на министър Плевнелиев относно състоянието на трасето, което е държавна собственост. Колев ще настоява за конкретни срокове за справяне с проблема тормозещ хиляди жители на Перник.
 
Положението е дори по-страшно в общинската част на пътя в кв. Княжево, където зейналите ями на практика блокират движението на места.
 
От националната агенция "Пътна инфраструктура" засега дават уклончив отговор, че по-сериозни ремонти не се предвиждат до изграждането на магистрала "Люлин". Това обаче звучи скандално с оглед на това, че ежедневно стават десетки произшествия по трасето, пукат се гуми, влиза се в насрещното движение и е цяло чудо, че за момента няма по-сериозни жертви.
 
От екипа на Димитър Колев се обръщат към НАПИ да вземе мерки, тъй като животът на перничани е по-ценен от стойността на ремонта, който трябва да се случи час по-скоро.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.