iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Строителната гимназия с прозрачно управление

Гимназията на Самуил Шейнин с обновен уеб сайт.
 
На 24.02.2010. от 17.00ч. в ПГТС „Арх.Й.Миланов" се проведе родителска среща на тема „Бюджет 2009-2010" при следния дневен ред:
 
1. Отчет на Бюджет 2009 год. на ПГТС „Арх. Йордан Миланов"- Перник и приоритети на „Бюджет 2010 год." - ПГТС „Арх. Йордан Миланов"- Перник. 2. Отчет на резултатите от учебно-възпитателния процес за учебната 2009/2010 год. по класове в ПГТС „Арх. Йордан Миланов"- Перник.
 
Целта е максимална прозрачност и съпричастност на родителите към начина на изразходване на финансовият ресурс в училището, съобщавата от ПГТС на официалната си страница pgts.info
Гости на родителската среща бяха:
 
1. Сергей Магдичев - МОМН 2. Камелия Руменова - Председател на бюджетна комисия при Общински Съвет - Перник 3. Цвета Брестничка - Председател на УС на Асоциация „Родители" 4. Ева Борисова - Член на УС на Асоциация „Родители" 5. Бойко Свиленов - Директор на ОУ „Св.Иван Рилски" 6. Родители на учениците от VIII и IX клас
 
От ръководството на училището са убедени в нуждата от провеждането на прозрачна политика спрямо родителите, местната и образователна общественост. Ето защо те активно ще информират перничани за случващото се в школото посредством обновеният си уеб сайт, който запълват с информация в момента.
 
Страницата е изработена от МОЗ ООД - лидер в сферата на уеб дизайна и програмирането за Перник и региона.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.