iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежкото СДС прави дискусионен клуб


Младежката организация на СДС в Перник открива дискусионен клуб, съобщи на пресконференция  председателят на структурата Мария Ненова. Всеки трети четвъртък от месеца клубът ще събира не само млади симпатизанти на синята идея, но и хора от различни възрасти и политически и граждански организации.
 
Младежите от СДС искат да чуят мнението на хората по важни за града, общината и държавата проблеми. Те очакват въпроси, критики, идеи и възможни решения по разискваните теми.
 
Намерението е срещите да преминават в непринудена атмосфера, но и да се канят представители на отговорните и заинтересованите институции. Не се притесняваме ако не дойдат, защото сме свикнали да говорим и с портрети, коментира Християн Даскалов.
 
Първата тема, която ще се постави на разискване е свързана с пътната инфраструктура заради мъчителните дупки по пътищата. Сбирката ще бъде на 18 март от 18 часа в клуба на СДС на ул. "Радомир" 1. По този начин младите от СДС искат да стимулират и младите хора на Перник да се включат в правенето на местна политика.
 
Готви се и уебсайт на СДС-Перник, където ще бъдат отразени дискутираните теми. Така дискусионният клуб ще може да продължава и он-лайн.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.