iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Полицаи заклещват Миньор на Владая

Феновете на Левски заемат два сектора на Овча купел
 
Зверски мерки за сигурност взима софийската полиция преди мача Левски - Миньор. Той ще се играе в неделя на стадион "Славия". Вчера хора на полицията и "сините" бяха на оглед в "Овча купел". За да не се стига до проблеми с две от най-буйните агитки у нас, гостите ще бъдат приклещени още на Владая, съобщи за "Стандарт" главен комисар Антон Златанов.
 
"Сините" са помолени от МВР да предоставят билетите за гостите предварително. Продажбата им в Перник ще предотврати напрежение пред касите на "Славия", които са в опасна близост една до друга. Домакините от Левски ще влизат само през сектор "А". Десният вход е за ултрасите от агитката с по-евтини билети, които ще седнат в "Б". "В" сектор е отделен за "чуковете". "Ще хвърлим основните сили извън стадиона. Подобна организация не позволи сблъсъци на ЦСКА - Локо (Пд). Имаше задържани и от двете агитки, но само за палене на факли", съобщи Антон Златанов. "Никой обаче не го спомена, а се дискутират само арестуваните запалянковци в Надежда. Колкото до така наречените задържани за наркотици, ще уточня, че имаме право да правим проверка при съмнение.
 
Още в неделя казах, че в ареста ще остане само запалянкото, посегнал на наша колежка. Срещу него е образувано досъдебно производство", завърши Антон Златанов./Стандарт
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.