iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Селски кметове не си говорят с ЧЕЗ

Кметове на населени места от община Перник настояват ЧЕЗ да ги информира за предстоящо спиране на тока по различни причини.
 
Това заявиха управниците пред заместник-кмета арх. Михаил Михайлов, предаде  радио "Фокус"-Пирин. Електричеството на уличното осветление в квартал Църква и в две трети от населеното място е започнало да спира още от събота и неделя. Вчера токът е прекъсвал през час. Подобна била ситуацията и в село Кралев дол. Кметовете настояват да знаят какво се случва в населените места, за да сигнализират на полицейските автопатрули. Те обясниха, че от тъмнината се възползват крадците, които тогава стават активни. Апашите атакуват хорските къщи, задигат и капаците на уличните шахти и разполагат с уникални способи за това, твърди кметът на "Църква" Румен Петров.
 
Служители на електроразпределителната кампания пък съветвали хората да проверяват на компютрите си кога ще спира токът. Телефонът на един от началниците на електроразпределителното дружество, който бил даден на кметовете при нужда, не отговарял. Когато спре токът за пореден път, управниците не знаят какво да отговорят на гражданите, тъй като и те самите са в неведение.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.