iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Депутат си прави път

Правителството "Станишев" лъгало жителите на Рударци и Кладница.
 
Като "нагли лъжи" определиха днес от областното ръководство на ГЕРБ Перник информациите, че кабинетът на Станишев е работил по проекта за рехабилитация на пътя Драгичево - Кладница.
 
Народният предстванител Владислав Димитров обяви, че жителите на Кладница с години са били лъгани от правителството на БСП, че по пътя се работи. Депутатът допълни, че е провел успешни разговори с ръководството на Национална агенция "Пътна инфраструктура" и скоро ще започне работата по изработването на проект за рехабилитация на пътя.
 
Очаква се процедурата да завърши до края на годината. Димитров не скри, че живее в Кладница, но се е заел с каузата не от користни цели, а поради факта, че местните са лъгани в продължение на дълги години и търсят подкрепа от ГЕРБ.
 
Ще бъде извършен цялостен ремонт на близо 5 километровото трасе и укрепване на свличанията по него. До изработването на проекта и започване на същинските ремонтни дейности се предвижда запълване на дупките, които правят движението изключително затруднено.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.