iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ани Цветкова: Моят син има бъдеще в Ковачевци!

Ани Цветкова: Моят син има бъдеще в Ковачевци!

"Трябва да върнем младите хора!", убедена е кандидатката на ГЕРБ.
 
Кандитатката на партия ГЕРБ за кмет на Ковачевци - Ани Цветкова, която беше представена официално днес от своята партия, заяви за iPernik.com, че има желание да заживее във фамилната си къща в с. Светля. Според нея, едно от най-важните неща за бъдещия кмет е да докаже, че младите хора имат шанс за развитие в общината. Анна Цветкова е амбицирана да създаде такива условия за младите граждани в Ковачевци, че те да се върнат по домовете си. Нейният син Васил(на снимката)  е кандидат-студент, тренира футбол и е активен член на гражданското общество като част от Общинския младежки съвет.  Учи в Езикова гимназия "Симеон Радев", но има големи идеи за родното си място след завършване на образованието си.
 
Цветкова признава, че няма да й бъде лесно, защото в малката община Ковачевци има много проблеми. Затова не крие, че ще търси помощта, съветите и идеите на местните жители. Ще се опира за подкрепа и на своите колеги от областното ръководство на ГЕРБ. Тя не смята, че една жена е по-малко компетентна да се справи с трудностите на кметуването от един мъж. За пример колегите й дават Йорданка Фандъкова в София.
 
Кандидат-кметът се обяви за коректна кампания и посочи, че не би си позволила да очерни никого. В дух на толератност тя пожела късмет и успех на опонента си от БСП Васил Станимиров.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.