iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Галина Асенова ще заработва като еколожка на Позитано

Галина Асенова не търпи бездействие, убеди се репортер на iPernik.com.
 
След като в кратката пауза извън рутината на държавната администрация разнищи сделката "Перо" като част от едноименната комисия в Общинския съвет, общинската съветничка отново е на политическата и административна сцена.
 
Младата надежда на пернишките социалисти ще работи като експерт по екология на "Позитано", научи iPernik.com. Въпреки съкращенията в червената централа, Галка, както я наричат приятелите й, се е уредила с позицията, тъй като притежава опит в сферата на екологията. Тя беше младши експерт в Министерството на околоната среда и водите, преди да премине на позицията си в Областната администрация Перник, от където беше освободена на скоро.
 
Асенова поде и кампания за ограничаване и дори забрана на полиетиленовите торбички в Перник. Кампанията започна със създаването на подобна комисия към Общинския съвет и завърши по този начин, след като комисията не се събра нито веднъж.
 
Местната общественост с нетърпение очаква компетентните мнения на Асенова, която е и зам. председател на МБСП по въпроси като ГМО, възобновяемите източници на енергия, зона "Натура" и др.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.