iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ Радомир вече си има лице

На 3 - ти март официално бе открит новия клуб на ПП ГЕРБ в град Радомир. С празничен водосвет отец Иван освети офиса и пожела здраве и успехи на всички. На откриването присъстваха депутатът Петър Петров, както и представители на управителния съвет на партия ГЕРБ. Сред гостите и организаторите бе и заместник областният управител Радослав Йорданов.
 
Областният управител и председател на областната партийна структура пожела спорна работа на координатора за Радомир Емил Крумов. Иво Петров падари на клуба икона на Св. Георги, с пожеланието светецът да закриля и направлява добрите действия на представителите на организацията в града. Още много подаръци и добри пожелания получи Емил Крумов в празничния ден.
 
Офисът на ГЕРБ ще бъде място, където тримата общински съветници от града ще могат да приемат жалби и оплаквания от страна на съгражданите си и заедно да търсят решение на проблемите им, каза общинският координатор Емил Крумов. Клубът ще е и мястото, където жителите на Радомир ще могат да се срещнат с народните представители и да получат експертни мнения от различни социални сфери. По икономическите въпроси хората ще могат да търсят позицията на Пламен Алексиев, по въпросите за земеделието ще могат да разчитат на Иван Христов, за проблемите на спорта и младежките дейности ще могат да се обръщат за съдействие към Светослав Кирилов, а по правните казуси - да се консултират с Тодор Петров.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.