iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ваташки: Перник обръща гръб на мафията

Ваташки: Перник обръща гръб на мафията

С доклада на временната комисия на Общинския съвет по сделката с общински имот, станала популярна с името „Перо", Перник се приближава до гражданското общество и обръща гръб на мафията. Това каза на пресконференция вчера областният председател на партия „Атака" в Перник доц. д-р Румен Ваташки.
 
Като член на временната комисия той е категоричен, че докладът по сделката е напълно обективен, защото се основава на прочетените документи. По думите му няма избирателно четене на материали и няма политически елементи в констатациите. Той подчерта, че в дебата в Общинския съвет не става дума за политики, а за защитаване на икономически интереси.
 
Ваташки изрази мнение, че най-голямата тежест по изготвянето на доклада е паднала върху председателя на комисията Петьо Фетфов, който е проявил отговорност и съвест. Националистът не спести висока оценка и за другите членове на комисията и особено за представителя на БСП в нея Галина Асенова, която не се подчинява на политически пристрастия, а е човек с позиция.
 
Според него е важно и това, че никой не е подписал доклада с особено мнение, защото заключенията се основават само на факти.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.