iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кърпят два декара дупки между Перник и София

Кърпят два декара дупки между  Перник и София

Около 2 хил. кв. м дупки са закърпени до снощи по пътя София - Перник, съобщи инж. Димитър Банчев - председател на кризисния щаб в Агенция „Пътна инфраструктура".
 
Незаконни обекти пречат на ремонтите на Северната дъга на Околовръстния път на столицата, допълни още инж. Банчев.
 
Димитър Банчев: Към момента са фризовани и изкърпени 5614 кв. м асфалт, като паралелно с това, с оглед освобождаване на отводняването, се профилират банкети, изчистват се окопи, но за съжаление в обсега на този участък работят нерегламентирано два автомивки, които имат много води, непосредствено до караулката.
 
Има около 16 нерегламентирани разтоварища на земни маси, които също затрудняват проблема с отводняването. Ние направихме съответни проверки и се установи, че от 18 обекта, разрешения за ползване са дадени само на три.
 
Въпреки констатациите на инж. Банчев, репортер на iPernik.com се убеди, че ремонтните дейности в по-голяма част от отсечката продължават и днес, което създава големи неудобства на гражданите и затруднява движението. Самотни и необработени остават редица големи дупки по пътя, които странно защо са останали извън вниманието на "Пътно управление".
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.