iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Баскетболистките ни гостуват на Славия

Баскетболистките ни гостуват на Славия

Пернишките баскетболистки ще открият редовния 18-и кръг на първенството в елита при жените. Жълто - черните ще изиграят срещата със състава на Славия този петък 19 март от 17 часа в София.
 
Баскетболистките на Миньор - Перник ще се изправят срещу Славия в двубой от 18 - тия кръг на първенството в елитната група при жените. Мачът ще се играе в зала Триадица от 17 часа този петък. Това е и първият двубой от предпоследния кръг от НБЛ при жените. Славия се нарежда на последна позиция с актив от 17 точки. Миньор са с едно място по- нагоре в таблицата до момента с 20 точки. В миналия кръг жълто - черните загубиха от Монтана с разлика от само 4 точки. Тогава крайният резултат в полза на Монтана бе 88:84.
 
За победителките най - резултатна бе бившата състезателка на Миньор Агнеса Дойчинова, която реализира дабъл дабъл и записа 21 точки и 14 борби, Ивелина Вранчева пък завърши двубоя със 16 точки и 10 овладени топки. Зоя Станоева успя също да реализира 21 точки, а Жанета Жельова добави още 18 точки и 8 борби. За перничанки Камелия Михалкова записа 27 точки и 9 борби. 20 точки и 6 асистенции допълни Радмила Нешева, Светла Асенова завърши срещата със 17 точки и 9 борби./ Кракра ТВ
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.