iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Червените с норматив за клевети в нета

Отчети с брой на коментари срещу властта в интернет пишат активистите на червената партия и ги пращат в централата на БСП.
 
Позивната към соцструктурите дошла преди два месеца, когато шефът на Столетницата събра представители на 28 областни града на семинар в Банкя, пише "Монитор". Идеята на спявката била активистите да бъдат обучени как да коментират материали в интернет и да се изявяват по онлайн форумите, защото проучване на "Позитано" 20 показало, че в интернет няма защитници на червената идея. Социалистите се ядосвали още повече, защото в интернет пространството преобладавали защитниците на ГЕРБ.
 
Обучението в Банкя провел медийният екип на червените и част от младежката организация, като заставили присъстващите да сведат позивната до знанието и на останалите членове на партрията по места. Социалистите получили разпореждане след като изпълнят норматива за плювни по форумите, надлежно да си описват мненията и броя им и да бъдат изпращани в централата на БСП. Активът обаче се притеснявал да не би да бъдат изловени в онлайн пространството и отказвали или лъжели, че пишат с надеждата, че няма кой да провери дали изпълняват поръчението.
 
"Как ще накараш привържениците на нашата партия да чатят или да коментират в нета, при положение, че средната възраст на членовете ни е над 60 години", възмущаваха се от "Позитано". "Представете си баба, която на младини е била герой на социалистически труд, днес да се изявява като противник на властта и то във фейсбук, например", забавляваха се още червените противници на Станишев./Монитор.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.