iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антикризисно: Ресторант в Перник поема 15% от сметките на клиентите си

Антикризисно: Ресторант в Перник поема 15% от сметките на клиентите си

Пернишки ресторант изпревари цялото правителство, което днес представя анти-кризисната си програма, като още преди седмица въведе свои мерки за излизане от кризата, която е налегнала страната.
 
Пернишкият ресторант "Казабланка", който се намира в кв. Изток, въведе за всички свои клиенти 15% отстъпка на цялата сметка, съобщиха за iPernik.com от заведението.
 
Собствениците на заведението не съобщават дали анти-кризисната мярка е подсказана от министъра на финансите - Симеон Дянков, който наскоро iPernik.com забеляза да похапва в изискания ресторант.
 
Така например, сега любимата на мнозина млечна салата е на цена от 3.20лв. ,съчетана с незаменимата за всяка маса - ракийка Бургаска мускатова на цена 1.60лв. Вратната пържола пък е на цена от 4.25лв. За сега не се предвижда въвеждането на "постна пица" във менюто, но за сметка на това се предлага тънка и ароматна италианска пица с класически италиански сос, поръсена с ароматен босилек,и хрупкаво запечена с моцарела или кашкавал.
 
Въпреки богатото и изключително сполучливо от макро-икономически аспект меню с 15% отстъпка, с което ресторантьорите се надяват техните клиенти да превъзмогнат икономическата криза, всеки петък и събота за доброто настроение на посетителите ще се грижат не топ-икономисти или депутати, а култовият DJ Румен Искренов с разнообразие от тонове -евъргрийн,популярна музика,македонска,гръцка, поп-фолк и т.н.
 
За резервации и поръчки: 076 67 07 07

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.