iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Лупи се готви за избори

Лупи се готви за избори

Партия „Българска социалдемокрация" започва сериозна подготовка за местни избори 2011, обяви в Перник лидерът й Александър Томов. От петък започнаха първи стъпки са възстановяване и оздравяване на партийните структури в общините Перник, Радомир, Брезник, Земен и Ковачевци.
 
По решение на националното ръководство за областен председател на партията на Томов в Перник е определен Христо Джамалов.
 
Лозка Василева, която изпълняваше тази функция досега, остава начело на общинското ръководство.
 
Кметът на село Долна Диканя Елинчо Колев поема партийните дела в община Радомир.
През есента ще се провеждат общински конференции по места, обяви Александър Томов. Местните форуми ще излъчат кандидати за общински съветници.
На местните избори партия „Българска социалдемокрация" ще се яви със самостоятелни кандидатури в повечето населени места.
 
По думите на Томов, местният вот е решаващ за социалдемократите. Той подчерта, че една модерна партия трябва да вложи усилията си в разработване на за усвояване на европейските фондове. Заръката към всички беше местните структури да генерират идеи и да представят по една или две разработки.
 
Националното ръководство има готовост още през април да изпрати ескперти в Перник, където на семинар на партийните членове да бъде поднесена детайлна информация за еврофондовете и за това каква е техниката на печелене на проекти.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.