iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кметът на Банско учи Ковачевци на туризъм

Кметът на Банско учи Ковачевци на туризъм

Александър Краваров е скритото острие на ВМРО- ЗНС на предстоящите избори за кмет в Ковачевци.
 
Воеводите на Каракачанов и земеделците на Личев вадят тежката артилерия на предстоящите избори за Кмет в община Ковачевци.
 
Те са решили да доведат в общината лидерът на ВМРО - Красимир Каракачанов, който да сплоти редиците преди вота след месец. Каракачанов не еднократно е определял областната организация в Перник като "острието на воеводите".
 
В Ковачевци с ноу-хау ще пристигне и кметът на най-добре развиващата се българска туристическа дестинация- гр. Банско.  Александър Краваров ще представи идеите си за развитие на общината, която има изключителни природни дадености, за развитие на туристическа и спортна дейност, с оглед на намиращия се в нея яз. Лобош и китната природа в "Долината на маските", както наричат местните региона.
 
Самият Краваров се е ангажирал да подскаже на национални и чуждестранни инвеститори за възможностите, които Ковачевци предоставя за туризъм под едно добро административно управление.
 
Такова, от Коалицията ВМРО-ЗНС виждат в лицето на своя кандидат за кмет, който на предстоящите избори ще се яви под номер "З" в бюлетината, а именно - дипломираният военен инженер и офицер от запаса - Стаменко Николов.
 
Датата на срещите с Каракачанов и Краваров все още не е уточнена. В същото време, от Земеделския народен съюз, който е част от коалицията издигнала Стаменко Николов готвят екип от експерти-агрономи и животновъди, които да обяснят на местната общественост възможностите за финансиране на проекти по Европейските фондове, за да се развива паралелно с туризма и местната икономика, останала в застой през последните години.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.