iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


26 годишна PR - специалистка от Перник измисли мотото на Странджа

Избраха слоган на регионалната марка "Странджа"
 
„Приключение за сетивата" е слоганът на Регионална марка „Странджа", избран от 5 членното жури в конкурса, организиран от Българска Фондация Биоразнообразие и Дирекцията на Природен парк „Странджа". Конкурсът премина при огромен интерес и равносметката е внушителна - бяха получени 626 предложения от 93 участници, като 24-ма от тях са участвали и в двете фази на конкурса.
 
След няколко етапа на селектиране бяха избрани и консултирани с маркетингови експерти 6 предложения. Според журито „Приключение за сетивата" е точното послание, което може да се отнесе и за продуктите и услугите, носещи регионалната марка и създадени в природния парк, но е и в съответствие със съвременната концепция за туристическо предлагане - всяко пътуване да е вълнуващо преживяване, свързано с наслада за всички сетива.
 
Победител в конкурса е Ива Станкова от Перник, която ще получи наградата от 300 лв. Тя е на 26 години и е завършила „Връзки с обществеността" в Софийския университет.Конкурсът за слоган е част от проекта „Сътрудничество за опазване на биоразнообразието и устойчиво местно развитие в Странджа планина" на Българска Фондация Биоразнообразие, осъществяван с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.