iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кой сега е номер едно в Ковачевци?

кандидатът за кмет на община Ковачевци от ГЕРБ Анна  Цветкова.

Кой сега е номер едно в Ковачевци? Отговорът на този въпрос от популярна песен е известен - с номер едно в интегралната бюлетина на предстоящия на 17 април частичен вот е кандидатът за кмет на община Ковачевци от ГЕРБ Анна  Цветкова.
 
Днес започна нейната предизборна кампания. На площада в селото да я подкрепят бяха дошли облатният ръководител на партията и областен управител на Перник Иво Петров и тримата народни представители от ГЕРБ Ирена Соколова, Владислав Димитров и Петър Петров. Тук беше и олимпийската шампионка по гребане Румяна Нейкова, чията съдба на човек и  спортист е тясно свързана с Ковачевци. Подкрепа за Ани Цветкова засвидетелстваха и националният председател на партия "Съюз на репресираните след 9 септември 1944г." Добрин радин и председателятна регионалната структура на Съюза на репресираните от комунистичиският терор Кирил Станков.
 
Ани цветкова е номер едно в Ковачевци и защото е кандидатът за кмет издигнат не партията , а от хората. Допитване по домовете на жителите на общината посочило, че тя е човекът, който според местните знае правилната посока. Ани не обещава чудеса. Тя е наясно, че до края на мандата не остава много време, но то ще бъде оползотворено, за да бъде намерена истинската посока към съживяването и възраждането на този красив кът от родината.   Има и соблидна подкрепа, на която може да разчита. Остава хората на 17-ти април да изберат наистина кандидатът с номер 1.
 
Доброто настроение на първата предизборна среща, подгрято от хубавото време и изпълненията на фолк певицата Румяна Попова обещава спокойна и толерантна кампания. Ани познава проблемите на хората, но те използваха случая хем да се здрависат с нея и да й обещаят подкрепа, хем да й напомнят къде ги стяга чепика. Не че тя не знае - но да си има едно наум, за да може още по-добре да се грижи за всички, както го е правила досега като секретар на общината.
 
До избора на 17-ти април тя ще надникне в много дворове, ще споходи много възрастни и болни, ще намине в училищата и детската градина, ще се види с хората с увреждания, за които малката община полага специални грижи. Ани ще намери добра дума итопла усмивка за всеки, не само защото е техният кандидат за кмет, а защото е човек с голямо сърце и, с добри намерения и големи планове. Доверието в нея няма да бъде излъгано, убедени са всички, които я познават. И защото първата жена за кмет тук като майка е по-отговорна от мъжете. И защото е време и Ковачевци да избере правилният път към отрито управление, нов стил на работа и повече почтеност.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.