iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Фест събира привържениците на "Голф" днес и утре

Автомобилен салон, посветен само на марката "Фолксваген" ще се състои на 27 и 28 март 2010 г. в зала 4 на Интер Експо Център - София.
 
На него може да се види специална селекция от автомобили, които досега никога не са били събирани под един покрив - с въздушно охлаждане от средата на миналия век в напълно реставриран вид, състезателни, тунинговани коли, моделна история на "Фолксваген Голф" от 1 до 6.
 
Ще бъде показана фотоизложба, описваща трансформациите в компанията "Фолксваген" през годините, различни мултимедийни презентации за историята на "Клуб на привържениците на Фолксваген в България", снимки от изминали събития и други.
 
Сред поканените на автосалона са гости от "Фолксваген" клубове в Румъния, Гърция и Сърбия, които ще участват в изложението с подготвените от тях автомобили, представители на различни медии, автомагазини и много почитатели на марката.
 
"Клуб на привържениците на Фолксваген в България", който е организатор на салона е създаден през 2004-2005 г. и неговите основни цели са подпомагане на привържениците на марката, организиране на клубни мероприятия, срещи, събори и други.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.