iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Гадател от Перник предрича шампионска титла за Левски

Гадател от Перник предрича шампионска титла за Левски

„България търси талант" ще покаже на зрителите на bTV изключителни изпълнения в следващия епизод на шоуто.
 
Сред тях е представянето на 9-годишната Елисавета от Варна. Детето с уникален глас ще вдигне публиката в залата с невероятното си изпълнение на „Вода" на Елица и Стунджи. Освен нея страхотни певчески данни ще демонстрира и възпитаничката на Класическата гимназия Александра Александрова. Тя ще покори публиката с представяне на сръбската песен „Молитва", която преди три години триумфира на конкурса „Евровизия". Освен певчески таланти шоуто ще покаже и най-фалшивото изпълнение на парчето „Relax" на Мика.
 
Истински фурор ще предизвикат и двама гадатели. Единият от тях предрече поредна шампионска титла за Левски, а другият трябваше да се справи с поставена от Любен Дилов-син задача. Какво обаче се случи - ще стане ясно в епизода. В него илюзионистът Росен Димитров ще покаже ефектен номер против тютюнопушенето, в който ще пали цигарите си от въздуха.
 
В епизода във вторник Хилда Казасян ще застане очи в очи с „най-силната" жена в България - Величка Стоянова. Двете ще премерят сили в теглене на кола, след което Величка ще предизвика Любен Дилов-син на дуел по канадска борба. Фурор сред журито и публиката ще предизвика и перничанката Николета Станойкова. Хеви-метъл фенката ще демонстрира невероятния си певчески талант въпреки забраната на майка си да пее. Николета ще изненада всички с изпълнението си на един от най-големите хитове на Бионсе.
 
На сцената на шоуто ще се изявят още имитаторка на Софи Маринова, както и аниматор със странен талант, който имитира заколение на прасе, както и участник, изпълняващ „загадъчния танц" „Полетът на орела". Тези и други невероятни таланти може да гледате в епизодите в понеделник и вторник от 21.00 ч. по bTV.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.