iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишката Бионсе взриви България. Видео

Самородният талант на 13-годишната Николета от Перник взриви България. След почти професионалната певица от Радомир Александра още един безспорен талант от Перник получи признанието на жури и публика на предаването „България търси таланти".
 
Мнозина от зрителите чистосърдечно си признават по форумите, че Николета ги е разплакала. Великолепният й глас  и майсторското й изпълнение на песен на Бионсе сигурно са накарали да настръхнат подобно на майка й много зрители.
Николета сподели, че никога и никъде не е учила пеене, но майката - адвокат Шатърова,  призна, че поне 4 часа на ден детето пее. Тя не е съгласна дъщеря й да се занимава с музика и още повече да се показва в шоу програми. Въпреки това я е подкрепила и имаше защо.
 
Девойката е почитателка на метъла, обича старите групи, а любимото й място е Каварна, където може да види наживо любимците си.
 
Освен от публиката, която се разтанцува по време на изпълнението на Николета, тая получи и възможно най-високата оценка на журито. Любен Диловдовери , че за втори път става на крака заради Перник, след като „Миньор" го карал да скача. „Страхотна си! Уникална си!", не сдържа възхищението си Маги Халваджян. Най-трогната беше Хилда. Тя каза, че Николета е най-хубавото нещо, което й се е случвало на сцената на „България търси таланти"
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.