iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


4000 лева събраха младежи за тежко болен съученик

Почти 4 хиляди лева са събрали възпитаниците от Гимназията с преподаване на чужди езици „Симеон Радев" в Перник. Средствата ще отидат за лечението на единадесетокласника Константин, съобщи ТВ Кракра.
В 11б клас на гимназията с преподаване на чужде езици „Смиеон Радев" учи Константин, който се бори с тежко заболяване. След направена трансполоантация на костен мозък момчето се възтановява, но за допълнителното му лечение са необходими средствата, с които семейството не разполага. Така съучениците му решават да помогнат и организират благотворителната акция. Само за седмица сумата е събрана с помощта на възпитаници и на други пернишки училища.
 
Пари в запечатаната урна са пуснали децата от основно училище „Свети Иван Рилски", икономическата гимназия, професионалната гимназия по облекло и туризъм и езиковата „Симеон Радев".
 
И вие, нашите зрители може да помогнете за лечението на Константин, като дарите средства по набирателната сметка, която виждате изписана на екрана (BG09CECB97904042349600 Снежана Минчева). За повче информация може да позвъните и в новините на ТВ „Кракра" на телефон 602-716. Всички приятели, съученици и семейството на момчето Ви благодарят предварително.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.