iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Стаменко Николов: Кметът няма място в общината!

Стаменко Николов: Кметът няма място в общината!

Кандидатът за кмет на Ковачевци от коалиция ЗНС-ВМРО Стаменко Николов заяви, че фейърплей в кампанията няма.
 
Според Николов, който ще се състезава на изборите с бюлетина №3,  хора, участвали в управлението, говорят за откритост и публичност в бъдеще време, сякаш не са имали възможността да я осъществят през годините, в които са били начело на Ковачевци.
 
Ако кандидатът на земеделци и войводи бъде избран за кмет на Ковачевци, той обещава дисциплина и отчетност, на каквато се е научил през годините, в които е бил майор от българската армия. "Според мен кметът на Ковачевци няма място в сградата на общинската администрация. Той трябва да бъде човек на делата, да обикаля и решава проблемите на своите съграждани. Да бъде близо до тях, да тича по министерства и агенции, да търси финансиране на идеите за проекти. Ако ме изгонят през вратата на някое министерство, аз ще вляза през прозореца!", заканва се Стаменко Николов.
 
"Не е ли абсурдно, че проблемите с електричеството и водата в Ковачевци не могат да бъдат решени с години, а днес онези, в чиито ръце е било това, искат повторен вот на доверие?", пита кандидатът за кмет на коалиция ЗНС-ВМРО и обещава пълна ревизия в общинската хазна.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.