iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ закри предизборната кампания за кмет на Ковачевци

ГЕРБ закри предизборната кампания за кмет на Ковачевци

Анна Цветкова е точният човек за кмет на община Ковачевци. Хората ще я изберат защото е подготвена, защото разбира всичките проблеми и знае решението им, защото не е отказала помощ на никого. Ще я предпочетат като човек и жена. В нейно лице ГЕРБ предлага добрата перспективаза общината. Това е само малка част от многото добри думи в подкрепа на Анна Цветкова - кандидатът за кмет на община Ковачевци, издигнат от партия ГЕРБ, изтъкнати от хората, които я подкрепят.
 
Тази вечер на предизборна среща на площада в Ковачевци предизборната кампания на ГЕРБ беше закрита. Ръмящият дъжд и лошото време не попречиха на проявата и много хора дойдоха да изразят доверието си към кандидата на ГЕРБ. Сред тях бяха тримата народни представители, избрани с листата на ГЕРБ в Перник Ирена Соколова, Владислав Димитров и Петър Петров и областния управител и областен ръководител на ГЕРБ Иво Петров. Тук бяха зам. министърът на труда и социалната политика Валентина Симеонова и съпругът й, които имат сантименти към Ковачевци, защото са работили тук. Двукратната олимпийска шампионка Румяна Нейкова и нейният съпруг Свилен Нейков - министър на физическото възпитание и спорта, също засвидетелсваха подкрепата си за Анна Цветкова с присъствието си на закриването на кампанията.
 
Подкрепа за Анна Цветкова чрез призив към своите структури и симпатизанти да я подкрепят изразиха и партиите ДСБ, „Атака" и Политическо движение „Социалдемократи", а местните им лидери присъсваха лично на закриването на кампанията.
 
Дъждът не попречи проявата да завърши с хоро, съпроводено от песните на младата изпълнителка Ива Давидова.
 
Надеждата на ГЕРБ е избирателите от Ковачевци в събота да излязат да гласуват и да дадат своето доверие на Анна Цветкова с номер 1 в интегралната бюлетина. Тя не обещава невъзможни неща, но ако бъде предпочетена уверява, че ще управлява честно и открито и няма да жали време, усилия и труд за просперитета и европейския облик на общината.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.