iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перник избира Мис Тийн тази вечер

Конкурсът ще се проведе на 21-ви Април от 18:00ч. в залата на Общинския младежки дом в Перник. Чувствайте се поканени, защото публиката ще има глас да избере своята фаворитка!
 
По време на церемонията гостите ще се насладят на танците на балет "Авангард" и балет "Ди Данс", фокусите на Маг Жиров и музиката на поп група Едит.
 
В церемонията ще участват десет кандидатки, които ще бъдат избирани от жури. 43 бяха записаните участнички, от които 17 бяха дисквалифицирани заради неправилно попълнени данни или липса на профил. На ротационен принцип профилите на останалите 26 бяха показвани и получиха общо 1856 гласа от различни граждани, защото регламента бе да се гласува от IP по веднъж. Първото момиче има 365 гласа.
 
Журито ще се състои от представители на Младежкия дом, Община Перник и Общински младежки съвет. Ще се проведе и гласуване на място за избор на момиче на публиката.
 
Водещи на събитието са Миглен Евлогиев - зам. председател на Сдружение Младеж и Адриан Скримов - член на Сдружение Обектив - и двете сдружения са част от Консултативния съвет за Младежка политика към Община Перник.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.