iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор и Локомотив (Пд) не си отбелязаха гол в Перник

Миньор и Локомотив (Пд) не си отбелязаха гол в Перник

Отборите на Миньор (Пк) и Локомотив (Пд) завършиха при нулево равенство в мач от 27-ия кръг на родната "А" група", игран на "Стадиона на Мира" в Перник.
 
И двата тима пропуснаха някои изгодни шансове за гол в противниковата врата, като гостите от Пловдив завършиха двубоя и с числено-намален състав, след като бразилецът Том бе изгонен от игра в последните минути на срещата.
 
Иначе по-интересните ситуации в мача се разиграха през първите 45 минути, когато най-вече домакините от Миньор на няколко пъти не успяха да отбележат. В 16' Костадин Марков изпробва рефлекса на ветерана Стоян Ставрев, ала стражът бе на мястото си и улови.
 
В 23' със страхотен пропуск се отличи Костадин Хазуров, който пропусна изгоден шанс и не съумя да засече топката в малкото наказателно поле на противника. В 38' пък бе отменен гол в полза на "смърфовете", когато Бенжалюн прати коженото кълбо в мрежата, ала бе отсъдено нарушение в нападение срещу Иво Иванов. В заключителните минути на първата част, отлично положение за отбелязване отново се откри пред Костадин Хазуров, ала този път Ставрев се оказа последна преграда пред гола.
 
През втората част чистите шансове за попадение липсваха, като две минути преди края за втори жълт картон отстранен от игра бе Том. Гостите от Локомотив пък могат да съжаляват, че не се поздравиха с трите точки, след като в последните секунди на мача Иво Иванов отрази великолепно удар на Габор Ерош.
 
Така отборът на Локомотив ще продължи да трепери до последно за мястото си в "А" група, с оглед и на тежката програма на "смърфовете" до края. "Глутницата" на Наджи Шенсой ще трябва да изиграе мачове с Литекс, Славия и Локомотив (Сф) до края на кампанията.Източник: SPORTA.BG
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.