iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Владайско въстание" с отложен краен срок

"Владайско въстание" с отложен краен срок

Срокът за довършването на ремонта на ул. „Владайско въстание" е удължен, съобщи кметът на Перник Росица Янакиева. По думите й причината е в започналото изпълнение на проект за газифициране, а част от трасето на газопровода преминава по ремонтираната улица.
 
Докато се полагат тръбите за газ, ремонтът е прекратен, уточни кметът. Очаква се с газовата инфраструктура да се приключи до 15 май.
 
Срокът за приключване на ремонта на улицата пред  „Стомана" Индъстри" е изтекъл в края на април. В студените зимни месеци с протокол сръкът е продължаван, за да не се работи некачествено през зимата.
 
Сега отново с протокол временно строително-монтажните работи са прекратени, като има ново удължаване на крайния срок.
 
Това Янакиева обясни в отговор на питане на зам. председателя на ОбС Хранимир Генчев за организацията на движение в района и затрудненията за фирмите там. Кметът обясни, че за транспорта за производствените им нужди е отворен южният вход на „Стомана Индъстри" откъм село Кралев дол.
 
Така е винаги, когато се изгражда инфраструктура - неудобство за гражданите и фирмите има, но дано бъдем удовлетворени от свършеното, каза още кметът.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.