iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Берое си върна на Миньор и ги победи в Дублиращата група

Дублиращият отбор на Берое продължи да трупа победи в актива си и вчера надделя с минималното 1:0 при гостуването си на Миньор (Перник). Голът вкара Георги Динков в 84-ата минута в момент, в който беройци бяха останали с 10 души, след като бранителят Иван Петков получи червен картон четвърт час преди края на двубоя.
 
През цялото време гостите бяха тимът, който създаваше опасни ситуации пред вратата на противника, но за пореден път нападателите в ″зелено-бяло″ нямаха шанс пред гола. Фрапантни пропуски на старозагорските футболисти запазиха нулевото реми на почивката, а след нея точният завършващ удар продължаваше да липсва.
 
При една от малкото си смислени атаки, при която обаче останаха много сериозни съмнения за засада, пък домакините бяха на крачка от това да открият резултата, но стражът на заралии Димо Христов парира удар на откъснал се нападател в жълто-черен екип.
 
В 75-ата минута централният защитник на Берое Иван Петков беше изгонен от игра и това принуди неговите съотборници да се поприберат в своята половина и да чакат поредната си възможност на контраатака.
 
Шест минути преди края заучено изпълнение след статично положение остави непокрит в пеналта на перничани Георги Динков, за когото не беше особен проблем от 5 метра с глава да реализира победното попадение.
 
″Най-хубавото от мача е резултата. Никак не съм доволен от показаното и въпреки победата, трябва бързо да забравим този двубой. Можехме да бием и с 5 гола разлика, но на моменти се подведохме по темпото на домакините, а освен това пак пропиляхме много положения. Хората, които са в отбора и от които се очаква да се развиват, днес играха под нивото си. В оставащите 2 срещи се надявам да изглеждаме по доста по-добър начин″, заяви след успеха наставникът на Берое Петър Колев.
 
Спорта.бг
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.