iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бившата фолкфурия Кати: Срамувам се, че пеех чалга

Колежки подозират, че пак ще се върне на сцената
 
Волната пеперуда Кати се скри от блясъка на прожекторите и се зарече повече да не стъпи на сцената. Нещо повече, русата перничанка сподели наскоро, че се срамува, че е изпяла много цинизми. Днес тя е щастливо омъжена и се е посветила на 4-годишната си дъщеричка и на домакинските задължения.
 
"Дълго време обмислях дали да се махна, но взех правилното решение. Съжалявам, че изобщо някога съм била фолкпевица", споделя Кати във в. "168 часа".
 
Подобно на нея от сцената се скриха Лия, Луна и Сани.
 
Хора от шоу средите обаче смятат, че бившата фолкфурия от Перник едва ли ще издържи дълго време да не пее, тъй като семейните вериги май са й понатежали. По Великденските празници бдителното око на BLife я засякло в 5-звезден хотел във Велинград, където непрекъснато се грижела за дъщеричката си, а всяка вечер сядала от дясната страна на съпруга си на трапезата в ресторанта. Компания им правели други приятелски семейства. През цялото време Кати не напуснала хотела и само от време на време се отдавала на СПА процедури.
 
Бдителни фенове забелязали, че тя видимо е отслабнала и почти наподобява анорексичната манекенка Кейт Мос. За сметка на това татуировката на Исус Христос все още краси дясното й рамо.
 
Една вечер актуалната фолкзвезда Деси Слава отправила поздрав към компанията на Кати. Тогава волната пеперуда, която вече не е толкова волна, видимо променила настроението си и дори не си направи труда да аплодира фолкдивата. Всички наоколо забелязали, че Кати се изяжда от завист и съжаление за миналото си, когато и тя владееше сцена. Предполагаме, пише BLife, че Десислава е предизвикала гнева на Кати, тъй като успя едновременно да отгледа дете и да направи шеметна кариера.
 
Според други източници Кати смятала в най-скоро време да се върне на сцената. Даже пред своите приятелки се зарекла тази година на пусне нов албум и триумфално да се внедри отново в гилдията. За да обнови имиджа си, певицата потърсила помощ от приятелката си Ан Джи. Двете заедно вече имали няколко участия по заведения в Девин и Смолян.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.