iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Депутатът Владислав Димитров се черпил със зам. министър Горанов за рожден ден

Депутатът Владислав Димитров се черпил със зам. министър Горанов за рожден ден

Депутатът от Перник Владислав Димитров е избраникът  от ГЕРБ, с когото по думите на премиера Бойко Борисов зам. финансовият министър Владислав Горанов е имал среща в близко до парламента столично заведение, когато там се появил Делян Пеевски (ДПС), съобщава вчера "Труд".
 
Бившият зам.-министър и настоящ депутат от партията на Доган се оказал случайно в същия бар и седнал за малко на масата на Горанов. Това разказва пред "Труд" самият Владислав Димитров.
 
На снимката, публикувана в електронното издание на вестник "Гласове", на която Пеевски и Горанов изглеждат потънали в разговор, обаче Димитров липсва.
 
"Мисля, че два пъти излизах навън, за да говоря по телефона, вероятно тогава е направена", предположи пред "Труд" народният избраник.
 
Депутатът бе категоричен, че думите му могат да потвърдят "доста колеги от парламента", които ги видели тогава с Горанов. "Бяхме толкова много депутати, че стигаше за кворум", пошегува се перничанинът.
 
Поводът за срещата с адаша му от финансовото министерство бил рожденият ден на Горанов.
 
"Видяхме се, за да почерпи на патерица, тъй като на самия ден - предната събота, аз бях в чужбина", обясни Димитров. Той подарил на Горанов писалка от известната за ценителите марка "Монте-граппа".
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.