iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Алекс взриви Радомир

С първи самостоятелен концерт талантливата Александра Александрова взриви публиката в Радомир. Младата певица, която предизвика възхищението на журито в "България търси таланти" още по време на кастингите, се представи в родния си град снощи с невероятно шоу под надслов „Защото те обичам...песен". Така тя е благодари на съгражданите си за подкрепата, която й оказаха при участието й в „България търси талант".
 
Концертът беше организиран от Община Радомир и Арт Продакшън Къмпани, а нейни партньори на сцената бяха Крил Веселинов и Милчо Соколов от дуета „Червено и черно".
Алекс поздрави с песен и баба си, и майка си, с което засвидетелства любовта си към тях и за всичко, което са направили за нея.
В края на концерта зам. кметът на общината Евдокия Асенова връчи на младия талант почетна грамота за творческите й постижения и изяви, допринесли за популяризиране и издигане авторитета на град Радомир.
От Арт Продакшън Къмпани изненадаха Алекс с голям подарък-ангажираха се да продуцират първия й сингъл и фотосесия.
Александра е само на 18 години, но вече е спечелила много награди. Започва да пее от четири годишна и участва в много конкурси. Мечтата на младото момиче е един ден да представя България на Евровизия. Кой знае, може пък точно тя да ни донесе победа.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.