iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишко присъствие на международен младежки форум

На 31 май 2010 г. от 13.00 ч., в аулата на Нов български университет, гр. София, ще се проведе Международен младежки форум във връзка с предстоящо формиране на Национален младежки съвет в България, съобщи Христиан Даскалов, председател на Студентския съвет на Нов български университет, който е съорганизатор на събитието. На него ще присъстват още десетина младежи от пернишките младежки организации, членове на Консултативния съвет към Кмета на Перник.
 
По време на форума ще бъде представен опитът на Франция в създаването и функционирането на успешна малдежка политика и Национален младежки съвет, както и добри европейски практики в тази сфера.
 
Представители на Министерство на младежта - Франция, френския национален младежки съвет, Министерство на образованието, младежта и науката на Република България и експерти към Европейската комисия ще споделят изводите си за успешна младежка политика.
 
За участие са поканени представители на младежки организации. За повече информация и заявка за участие можете да получите на на ел.поща: [email protected], до 26 май 2010г.
 
Форумът е организиран с подкрепата на МОМН и финансовата подкрепа на Френския културен институт и Нов български университет. Той ще се проведе на: 31 май 2010г., 13.00ч. в Нов български университет, аула Адрес: Ул. Монтевидео 21
 
От ТУК може да свалите Формата за регистрация:
http://www.youthbg.net/sites/www.youthbg.n...forma_31_05.doc
От ТУК може да свалите ПОКАНАТА за събитието:
http://www.youthbg.net/sites/www.youthbg.n...okana_31_05.pdf

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.