iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


До края на месеца приемат документи за програмите за земеделски и хранителни продукти

До края на месеца приемат документи за програмите за земеделски и хранителни продукти 02_1424942413

Документи за кандидатстване по промоционалните програми за земеделски и хранителни продукти, насочени към вътрешния пазар на Европейския съюз и към пазара на трети страни ще се приемат до 28 февруари 2015 г. в министерство на земеделието и храните. Това съобщиха от пресцентъра на министерството.

Програмите се финансират със средства на Европейската комисия. По тях могат да кандидатстват юридически лица, които са сдружения на производители или на производители и търговци.

Финансират се дейности, които са свързани с връзки с обществеността, реклама, организация на обучения, конференции с участието на журналисти и лекари, промоции в магазини и супермаркети, дегустации, организиране на конкурси, публикации в специализираната преса и интернет, участие в изложби, панаири, национални и международни изложения. Целта е да се улесни, както предоставянето на по-подробна информация за съответните продукти, така и тяхната продажба.

Повече информация за програмите може да намерите на интернет страницата на Министерство на земеделието и храните, в рубриката “Актуално“.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.