iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Откриха клуб на лоялните клиенти в Перник

Откриха клуб на лоялните клиенти в Перник 07_1435837308

В Перник основаха клуб на лоялните клиенти, като негов създател и реализатор е рекламна агенция „Империя” в лицето на Лъчезар Страхилов и Ивайло Иванов.

Официалното откриване се състоя в хотел “Елит”. На изисканата церемония присъстваха кметът на община Перник Иван Иванов, председателят на Общинския съвет Милан Миланов, председателят на КРИБ – Перник Георги Милев, директорът на Бюрото по труда Росен Симеонов и бизнесмените, участващи в клуба.

“Този клуб е много специално нещо за нашия град и обхваща над 50 фирми, с над 5000 клиенти, които ще получат златни карти. Това е първият проект, който направихме и се прие много добре от бизнеса и хората. Нашата основна идея е да стимулираме производителите, а потребителите да останат в града и да пазаруват. Целта е бизнеса да запази своите клиенти и да ги направи по-значими, споделиха младите момчета Лъчезар Страхилов и Ивайло Иванов.

Двамата се занимават над седем години с продажби. При работата си с клиенти те установили, че бизнеса има нужда от подобен проект и го разработват, като пилотен за Перник. Те споделиха, че 90 процента от фирмите, които са оферирали, веднага са изявили желание да се включат.

“Нашият слоган е, че даваме отношение на фирмите и клиентите, оценяваме това, което са направили”, споделиха още създателите.

Кметът на Перник Иван Иванов приветства организаторите на клуба на лоялните клиенти.

“Радвам се, че това нещо се случва тук. Тук е една не малка част от бизнеса на Перник. Това говори вече за ново качество на самия бизнес,на услугите и продуктите, които се правят. Говорим за едно ново начало на взаимоотношенията между самия бизнес и хората”, заяви Иванов и помоли членовете на клуба да сигнализират за тези, които упражняват сивия сектор.

Световният и европейски шампион Иво Ангелов е също сред клиентите на клуба. Спортната звезда пожела на всички да са живи и здрави и да се виждат все по-често на такива мероприятия. Той приветства и агенция “Империя” и всички фирми, които участват в клуба.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.