iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Перничанка върти бирария в центъра на Дупница

Перничанка върти бирария в центъра на Дупница 08_1439362702

Бирарията в центъра на Дупница вече носи не само новото име „Мистър Бренди”, но и изкушава гостите си със 17 вида пици, спагети, ризото, 13 вида салати, солени и сладки палачинки. Всичко е на изключително приемливи цени.

„Всичко се приготвя на минутата или в същия ден преди обяд. Избягваме всякакви запръжки и се опитваме да наложим здравословен начин на хранене”, каза 29-годишната собственичка на заведението Габриела Симова от Перник.

Под нежната ръка на Габриела старата кръчма е добила съвсем нова визия. От салона лъх стил, уют и чистота. В ремонта Габриела е вложила собствени средства и затова е огледала и докоснала всеки детайл. „Всичко направихме сами с моя любим Венци. От боята до картините по стените сме избрали сами. Получи се нещо много интересно, което ни изненада. Стените вляво ги боядисах в жълто, а вдясно заложих на цвят капучино. Без да подозирам, се получи невероятен ефект. Когато клиентите седнат вляво, заведението е жълто, ако се преместят вдясно, все едно са в помещение в цвят капучино”, разказа тя.

Габриела е завършила финанси в Благоевград, 7 години е работила като управител на казино в столицата. „Отказах се от хубавата работа и заплата заради любовта и в името на това да направя собствен бизнес в красив град като Дупница. В града има много красиви заведения и ресторанти, но като моето няма, то е най-хубаво, особено за хора, които обичат италианска кухня”, разкри тя.

Габриела има амбицията да задоволи и най-изтънчения вкус. За целта тя е наела две готвачки, които от няколко дни работят на две смени. Двете дами са от село Яхиново. В кухнята на новото заведение се вихрят Емилия Бикова и Юлияна Димитрова. Дупничани знаят, че заведението се намира на улица „Бенковски” №4. То побира 50 души и е на 2 етажа. „Бих искала при мен да се провеждат рождени дни на деца, партита и семейни тържества. Имаме и самостоятелно обособена зала под земята, която е предназначена за ВИП гости и специални поводи. От менюто моята най-голяма слабост са палачинките, обичам ги и сладки, и солени. Любителите на сладките изкушения ще могат да намерят и други интересни изненади в менюто”, похвали се Габриела.

Източник: viaranews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

14-Декември-2015

13-Декември-2015

13-Декември-2014

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com