iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вече има шопинг хазарт в моловете

Вече има шопинг хазарт в моловете 02_1455026950

Голямата конкуренция и борбата за повече клиенти накара моловете в столицата да се надпреварват с промоции, като сред най-новите в момента е така нареченият шопинг хазарт или шопинг казино. Идеята е да пазаруваме повече, като с всяка покупка за над 50 лв. шансът ни да спечелим бонус се увеличава.

Наградите се определят чрез жребий и са различни – от сладкиши до маркови облекла и обувки. Голямата изненада е уикенд за двама в меката на игрите на късмета - Монте Карло.

Специалната надпревара за покупки ще продължи до 21 февруари и се провежда всеки делничен ден между 16 и 20 ч. и събота и неделя от 12 до 20 ч.

За да участвате, трябва да направите покупка над 50 лв. или над 100 лв. Тогава участвате в две игри – „Заровете на късмета” или „Модната рулетка”, и може да спечелите подарък.

Други промоции, с които моловете искат да привлекат клиенти, са специални оферти за безплатен грим или прическа.
Бутиците пък са обявили големи сезонни намаления. В магазините за обувки отстъпките са до 70 процента.

Истинско меле се оформи в един от магазините вчера, където можем да си купим ботуши за 25 лв. Елегантни боти от естествен велур или кожа вече струват 39 лв., намалени от 90 лв.

Заради наплива от клиенти вече почти не са останали номера. Някои от артикулите са напълно изчерпани, а от други са останали само 35-и номер.

В магазините за дрехи също има грандиозни отстъпки. Стилна разкроена пола, която преди е била 80 лв., в момента може да се намери само за 30 лв.

Рокля от луксозен жакард излиза 98,50 лв., намалена от 194,50 лв. Блузи от релефен трикотажен жакард има за 30 лв. вместо 50 лв.

С 25 процента отстъпка ще могат да се купят и пижами в едни от известните маркови магазини до 28 февруари.

С всяка покупка, направена от следващия понеделник, ще получавате промокарта за намаление на до 2 артикула дамско бельо и нощници.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.