iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ хвърля боб за кмет

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

ГЕРБ-ерите в Перник ще хвърлят боб за собствената си кандидатура за кмет. И то не редовите партийци, а ръководството. И то не кое да е ръководство, а най-вече тандемът, който засега си прехвърля кандидатурата като футболно воле.

Областният председател Иво Петров и депутатката Ирена Соколова получиха днес торбичка с шарен боб. Армаганът бе за рождения ден на ГЕРБ-Перник и бе връчен от журналистката от "Градски вестник" Руми Борисова. Хвърляйте, та да разберете кой в крайна сметка отива на избори, а и за други неща, препоръча репортерката.

Закачката съвсем бе на място, след като два месеца преди местните избори хората на Бойко в Перник са в неведение кой ще ги представлява на вота. Първоначално за кандидат бе спрягана депутатката Ирена Соколова. После Бойко си избра Иво Петров. Преди дни пък плъзнаха интриги, че не губернаторът, а все пак депутатката ще се борят за кметския стол. Засега генералът мълчи. А докато Бойко не си каже тежката дума, всяко решение е предпоследно. Може само с баене на боб да се предвиди.

Закачката беше похлупена предварително. Иво Петров застана с усмивка за снимка до депутатката и обяви: "Кандидатите ни ще са двама"., каквото и да значи това. 

Соколова пък изрази съжаление, че бобецът, който  за гадаене няма да им трябва, можеше да е поне малко повече, за да стигне за едно варене поне.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.