iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ раздаде подаръци на бедни деца и семействата им

Перник - подаръци за бедни от ГЕРБ

По инициатива на народната представителка от ГЕРБ Ирена Соколова преди Нова година подаръци получиха бедни деца и семействата им от Перник. Това стана на тържество в Районен младежки дом  в Мошино вчера. На събитието освен Соколова, присъстваха  областният управител Иво Петров, заместникът му Радослав Йорданов, кметът на "Изток" Ивайло Иванов, директорките на  на болницата и ВиК - д-р Вяра Церовска и Искра Златанова, служители на областната администрация. Специален гост беше и шефът на Комисията за конфликт на интереси към парламента Филип Златанов.

Поздрав към участниците в събитието поднесе трупата "Буфо Тигрета" към РМД-Мошино. Десетгодишната   Ани отговори с песничка за първия сняг и първа получи подарък от депутатката.   Майките на децата получиха и пакети с месни изделия за Нова година от известна пернишка фирма.

Лакомствата и подаръците  за децата са подсигурени от пернишки фирми. Полуфабрикати от месо получиха семействата, а за тези, които не бяха успели да дойдат на тържеството, подаръците бяха изпратени в домовете им. Изборът на децата и семействата е направен с помощта на Дирекция "Социално подпомагане".  

Ирена Соколова изрази  благодарност към дарителите и увереност, че следващи подобни инициативи ще са по-добре организирани и дарителите ще са повече.  Тя поръча на децата да си намислят предновогодишно по едно желание, което задължително ще им се сбъдне.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.