iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Габриела Попова: Влязох в Лувъра без пари

Габриела Попова: Влязох в Лувъра без пари 07_1468946514

Габриела Попова е родена в Перник, но живее в София, като е студентка в трети курс – специалност “икономика” в НБУ. През 2013 г. отнася короната в конкурса „Най-еротичен модел“, а през 2015-а печели титлата „Мис Силикон“, като преди месец Габи се класира на първо място в конкурса „Двойничка на Барби“. Работи като модел за известни брандове в България. Била е корица на популярни списания и чест гост в различни телевизионни предавания. Занимава се активно с благотворителност, но не обича да говори за това. Организатор е на първите конкурси „Мис Малко коте“ и „Мис Мерилин“.

Габриела разказва ексклузивно пред “ШОУ” за живота на едно момиче, което се превръща в секс фантазия на хиляди мъже, за кариерата, скандалите и за това как в Париж можеш да влезеш без пари в Лувъра – просто защото си красива! Габриела Попова – за живота, пълен с конкурси и приключения!

– Габи, какво ново около теб? Организираш различни конкурси, как започна? Кога ти беше най-трудно?
– Организирах 2 конкурса заедно с моята приятелка, журналистката Бети Методиева. Единият беше „Малко коте“ – закачлива реплика към Божинов, а другия за двойничка на Мерилин Монро. Успехът беше невероятен. Медиите вдигнаха страшен шум, повече отколкото за “Мис България”.
Тогава бях много оплюта, медиите пишеха, че момичета не са красиви и други подобни неща. Все пак този конкурс беше пародия, а не реален. Въпреки това предизвика невероятен медиен интерес. Поканих и Валери Божинов, но тогава имаше здравословен проблем и не успя да дойде. Нищо трудно няма в организацията. Конкурсите са нещо, с което се забавлявам. Обичам състезанията и ми е приятно да виждам хъса в очите на момичетата
надпреварата за първото място. Конкурсите, които организираме с журналистката Бети Методиева, са за забавление. Единствената трудност идва от това, че трябва да намерим спонсори, които да дадат достатъчно средства, с които да покрием разходите по тези събития. Нужни са пари за реклама, които понякога осигурява клубът, в който се провежда конкурсът. Много често фирми ни предлагат продукти или услуги, които са наградите на участничките. Момичетата се записват, явяват се на кастинг. След това одобрените кандидатки се състезават за короната.

– Виждаш ли себе си в момичетата, които се явяват? За наградата ли го правиш или за славата?
– Да, виждам себе си. Харесва ми да съм победител, както в конкурсите, така и в живота. А и кой ли не обича? При мен нещата са ставали случайно, не съм правила нищо за наградата или за славата.

– Каква е цената на славата?
– Цената е доста висока. Аз я платих през изминалата година с лихвата. Светлините на прожекторите, диванчето на Слави Трифонов, кориците на списанията, където е твоят образ, фотосесиите – това са приятната страна на цялата тази суета, наречена слава. Но когато те загаснат и лешоядите започнат да се ровят в личния ти живот, в боклука ти, става неприятно. Все още се опитвам да свикна с това. Не харесвам и коментарите на хора, които не ме познават, а имат мнение за мен.

– Как започна твоята кариера? Каква беше Габриела в детството си в Перник, в какво вярваше, за какво мечтаеше, от какво се страхуваше?
– Перник! Моят роден и любим град! Детството ми беше нормално, като на всяко дете от средно статистическо семейство. Много спомени имам, които ме връщат назад, не мога да кажа нещо ярко. Винаги, от малка съм била лидер
Обичах аз да командвам, да се случва това, което аз искам или смятам за правилно. Такава съм и сега. Бъдещето и мечтите са за смелите. От какво съм се страхувала в детството? От нищо. По-скоро сега се страхувам.

– Каква искаше да станеш тогава?
– Като всяко малко момиче мечтаех да съм лекарка, певица, учителка. Нормални детски мечти, които са се променяли в годините, за да намеря истинския си път.

– Разкажи ми за конкурса “Мис Силикон”? Ти кога сложи твоя силикон? Казват, че жените го правят заради мъж? Каква беше твоята причина?
– Участието ми в “Мис Силикон” беше случайност. Малко преди началото на конкурса се разделих с моя приятел. Той просто ме заряза. Имах нужда от промяна и се записах минути преди началото. Имах силикон, който си поставих, след като спечелих първото място на “Бест Еротик модел” през 2013-а. Силиконът ми е награда от този конкурс, никой не ми е плащал. Обичам сама да си плащам сметките. Е, освен ако мъжът срещу мен не е достатъчно класен, за да не ми позволи да го правя. Сложих си силикон, защото не си харесвах естествения размер на гърдите си. Нямах колебания и не съжалявам.

– Помниш ли колко струваше тогава интервенцията? Как реагираха родителите ти, приятелите ти? Защо приятелят ти те изостави с тази нова визия?
– Реакцията на родителите ми беше нормална. Аз имам много силна връзка с майка ми, която ме подкрепя във всичко. Ние сме като сестри, а и тя изглежда страхотно. Приятелите ми приеха възторжено тази промяна. А приятелят ми може да съм го смазала с кубиците, да съм го уплашила – все пак 830 кубика са сериозна работа

– Промени ли се отношението на мъжете към теб след силикона?
– Да, разбира се, особено след като спечелих титлата. Ставаш разпознаваема персона, всеки иска да се докосне до теб, да те пипне. Мъжете станаха по-настоятелни и не за друго, а защото има бройкаджии, които искат да те запишат в секс тефтерчето си: “Ето под номер 56 е Габриела Попова!”.

– Кое е най-скандалното предложение, което си получавала от мъж? Има ли цена или вещ, с която Габриела Попова може да бъде купена?
– Имало е много такива предложения. Предлагали са ми пари, подаръци, разходки с яхти. Няма да кажа конкретна цифра, за да не излезе, че се хваля и се правя на недостъпна. Има цена, с която мога да бъда купена, но тя не се мери с пари, маркови парцали и бижута. Няма вещ, за която бих се продала. Мога да си купя всичко сама. Един мъж може да ти предложи пари, апартамент и кола, както друго може да ти предложи! Едва ли ще ти предложи остров! Имала съм предложения да ми купят апартаменти и коли, но с това може да се похвали всяко красиво момиче. Просто не мога да бъда контролирана, не знам каква сума пари трябва да ми даде един мъж, за да ме има изцяло!

– Имало ли е известни мъже, които са ти правили неприлични предложения?
– Не очакваш да ти отговоря с имена на този въпрос, нали? Имало е, доста… Не искам да компрометирам никого.

– Защо според теб хората определят моделите като глупави момичета. Ти си завършила икономика, обиждат ли те такива определения? Какво може да те нарани?
– Аз още уча икономика. И мисля, че това е сферата, в която ще се развивам след време. А за определенията – всеки има право да мисли и говори, каквото иска. Не се обиждам, аз знам коя съм и колко струвам. Отношението и мнението на семейството и приятелите ми е меродавно за мен.
Нищо не може да ме нарани повече от предателството на приятел. Но и това се преживява.

– Кое е най-грозното нещо, което си прочела за себе си?
– О, толкова много неща съм прочела за себе си, че съм се чудила дали се отнася за мен, чудила съм се аз ли съм това! Нямаше да страдам, ако в написаното е имало истина. Откровени лъжи, които се тиражират и ми създават образ, който няма нищо общо с истинската Габриела. Извън медийния шум, аз съм едно обикновено момиче, като всички останали.

– Какви екзотични дестинации си посещавала? Кое е любимото ти място? Разкажи ми някоя интересна история от твое пътуване?
– Всяко последно място, където съм била, ми е любимо. Зависи с кого съм и как прекарвам времето си. Обожавам Европа. Харесва ми Париж, Барселона. Не си падам по дестинации като Дубай, където е модерно да се ходи. Обичам динамиката, разходките, срещата с местните хора и култура, дискотеките, нощния живот. Така усещам пулса на мястото, където съм.

– Да поговорим за секса, ако е удобно, разбира се! Какъв трябва да е един мъж, за да го пожелаеш сексуално? Размерът има ли значение за “Мис Силикон”?
– Ако някой каже, че размерът няма значение – лъже! Иначе мога да пожелая един мъж само заради погледа, устните, отношението…

– Спала ли си с чужденци? Ако трябва да направиш класация, къде би поставила българския мъж?
– Е, не мога да правя генерални заключения за нации. Не съм изследовател в тази област. Българският мъж има много качества, но трябва да се освободи от комплексите си. Това е неговият голям проблем.

– Имаш ли задръжки в секса и нещо, което не би направила? А най-шантавото нещо, което си правила?
– Задръжките падат, ако има кой да ти ги свали. Не очаквай да ти кажа, че съм правила секс в шадравана в центъра на Перник. Не съм правила секс и на Айфеловата кула. Иначе в кола, асансьор, в гора са изтъркани фантазии, не ми е интересно.

– Има ли мъж в момента до теб? Коя е най-дългата ти връзка и защо се разделихте? Изневерявали ли са ти?
– В момента съм соло. Не търся принца на белия, кон, нищо не търся. Убедена съм, че нещата се случват сами и има сила, която ги движи. Най-дългата ми връзка беше с момчето, с което се разделих преди конкурса “Мис Силикон”. Аз не съм изневерявала, за това дали на мен са ми изневерявали не знам, поне не съм разбрала.

– Ти често можеш да бъдеш засечена на различни партита?
– Има купони, на които се появявам да се забавлявам, но не съм от най-активните мацки по купоните на всяка цена.

– Как минава една твоя седмица?
– Моята седмица е динамична и натоварена. Ходя на лекции, снимам, ако имам ангажименти.

– Ти сама ли си плащаш сметките?
– Плащам си сама сметките. Нямам идея кой може да ми плати парното или тока, ако ти знаеш, ми кажи да му се обадя, хахаха.

– Как отразяваш нахалните мъже?
– Нахалните мъже режа с голямата ножица. Не обичам евтини селски свалячи.

– Кои са истинските ти приятели?
– Приятелството в тези среди е трудно. За много близки до мен хора мога да определя Гери Райчевска и Бети Методиева. Те са истински приятели и мога да ги потърся по всяко време.

– Чух, че си приключила с футболистите? Голяма ли е бройката им в твоето тефтерче? Защо не успяха да те спечелят?

– Нямам тефтерче и не записвам никого като бройка . Не съм против футболистите, просто не харесвам този тип мъже.

– Била ли си гадже с Пламен Богданов? Ще коментираш ли нещо по темата?
– И аз четох подобни неща. Пламен е привлекателен мъж. С него участвахме заедно в една благотворителна кампания „Дари обяд“ в родния ми град. Заедно бяхме на Коледа, защо и двамата се чувствахме самотни.

– Суеверна ли си?
– Не. Вярвам в Бог, в доброто, знам, че то се връща, а лошото се наказва. Вярвам в християнските добродетели, но не съм вманиачена по темата.

– Как се грижиш за красотата си? Излизаш ли без грим някъде?
– О, да. Много често съм без грим. Дори качвам такива снимки в социалните мрежи. Не правя нищо особено, за да изглеждам добре, все още съм твърде млада, за да се нуждая от някакви кой знае какви интервенции.

– Колко средства са нужни на жена като теб, за да изглежда по този ослепителен начин?
– Никога не са достатъчни…

– За какво мечтаеш оттук насетне?
– Да завърша образованието си, да успея в живота, да срещна мъжа, който да стане достоен баща на децата ни… Прости, човешки неща.

– Готова ли си за майка и брак? Колко деца искаш? Ще ми разкажеш ли за конкурсите, в които си участвала?
– За тези неща човек не се готви, те се случват. Ако се случи, ще се случи. Искам да имам поне две деца. Ще ги науча да бъдат хора. Истински хора, защото вече те са на изчезване.
А за конкурсите няма от какво да се срамувам. Никъде в нета няма моя гола снимка или вулгарна изцепка. Никога няма да направя нещо, от което бих се срамувала пред децата си.

Изпуснала полета за България заради дискотека в Рим

Когато бяхме преди година и половина в Рим с мои приятели, преживях много забавна случка. Вечерта бяхме на дискотека до късно и на сутринта изпуснахме полета. Стояхме на летището 7-8 часа, нямаше билети. Трябваше приятелка от България да ни прати билети, за да си дойдем. Изпуснахме полета за 5 минути, разкрива Габриела Попова пред “ШОУ”.

Когато бях в Барселона, решихме да отидем в една известна дискотека. Аз исках да седнем във ВИП-сепарето, но хостесата каза, че ни няма в списъка. И не може да ни пусне. Аз добавих, че за нас не е проблем цената, но пак не стана. Поисках да извикат управителя. Той бил сърбин, но тогава не знаех това и разговарях с него на английски. Казах му: “Как така не може да ни настаните във ВИП-ложата, влезте в Интернет и напишете:

“Габриела Попова – “Мис Силикон” и ще видите коя съм”! Той ме погледна странно, а приятелките ми настояха да си ходим, защото се притесниха.

Управителят обаче се оказа много готин, настани ни веднага, дори ни даде една бутилка комплимент от заведението. Докрая на престоя ми в Барселона бяхме посрещани всеки път като специални гости.

Друг път пък бях на екскурзия с майка ми в Париж и отидохме да разгледаме Лувъра. Там имаше огромна опашка. Това беше през есента, аз бях по тънка рокля без сутиен. Охраната ме видя и ми каза да мина отпред.

Прередих голямата опашка, попитах къде да си платя, но ми казаха: “Не, ти няма да си плащаш, ти си красива!”, хвали се Мис Силикон.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.